Najnovšie recenzie zo sekcie Súpravy riadu
hrnce su pekne,ale rucky sa velmi nahrievaju a do umyvacky mozete dat len ked pridate aj lestidlo, inac sa vam urobia skvrny
- Praktické, estetické, zdvojené dno proti prepaleniu,vnútorná kvalitná úprava a ľahko umývateľná. Som veľmi spokojná, ďakujem. Dúfam ze pri správnom používaní vydržia dlho.
Dosť muziky za akciovú cenu, ale 200 eur by som to nekúpil.
- Nemecká kvalita, vyzerá super, funguje rýchlo, presne, ako má, takže max.spokojnosť
- Pekný dizajn, s pekným príslušenstvom
- ľahký a tenký material, pekný vzhľad
- žiadna
spokojnost kvalita
- Kvalitné hrnce
Kúpené ako darček rodičom. Mám ich sama doma niekoľko rokov. Su krásne, kvalitné, majú mierky a je to akurát veľkosť.
Výhoda
Banquet HOME 6 ks
Pridané: 23. decembra 2023
(naposledy upravené 23. decembra 2023)
Zakúpený v 4home.sk
Hrnce prišli poškodené. Smalt bol poopadavany.
- ... nie som spokojný. Objednal som súpravu so sklenenými pokrievkami, ale dodané boli plechové. Po prvom varení sa vnútro hrncov sfarbilo hnedými fľakmi.
Tefal B922S955 9 ks
Pridané: 20. decembra 2023
(naposledy upravené 20. decembra 2023)
Zakúpený v Alza.sk
Kvalitné spracovanie
- Dobrý riad
Teplem praskají vnitřní úchyty
V poriadku, ešte nie je odskúšané ..
kvalitná sada hrncov, nemám čo vytknúť. Hrubé dno, môže ísť do trúby na max teplotu, rukoväte sa nezohrievajú pri varení. Nič sa nelepí, neprihára, hrnce stačí po použití max utrieť. Aj pokrievky sú perfektné, neprská cez ne voda.
- šikovná sada riadu ktorá nemá chyby, potešia praktické prvky ako integrovaný cedník a mierka objemu
- Je to dar, takže uvidíme čo bude hovoriť obdarovaný
- Sada vyzerá luxusne...
naozaj sa nič prilepí
Praktické hrnce, držia dobre teplo,dizajnovo pekné
Odporúčam.
- Mam AEG indukčnú dosku a hrnce a panvica AEG reagujú nezvyčajne rýchlo oproti iným hrncom iného typu
Perfektné, som maximálne spokojná
Mam AEG indukčnú dosku a hrnce a panvica AEG , ktoré som kúpila, reagujú nezvyčajne rýchlo oproti iným hrncom iného typu. Dakujem.
Zobrazujem 181 - 200 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Ďalšie »