Najnovšie recenzie zo sekcie Súpravy riadu
Som velmi spokojná
- V pohode
- Tovar je kvalitný
- Tovar je však predraženy oproti kamenným predajniam v zahraničí
O.K.
- Ošupali sa celé aj rukoväte
- Hrdzavejú
- Okraj hrncov, vie poriadne porezať!!!
- Okraj hrncov vie poriadne poraziť.!!!
Používam je som spokojená, po troch rokoch musím síce kúpiť novú sadu, lebo sa začne odlupovat nepriľnavý povrch čože je vzhľadom k nerezovým nevýhoda,ale varim bez tuku naozaj len s malým množstvom. Niesu na celý život, ale varenie v nich je pôžitok a umývať, podľa môjho muža, radosť.
Priel mi iný odtien hrncov ako je na obrazku kde je farba krémova a mne prišli snehobiele.
Túto sadu máme v rodine už dlhšie, kúpila som ju ako darček. Sme veľmi spokojní s kvalitou hrncov.
- robustné prevedenie
- odnímateľná rukoväť
Robustné prevedenie vhodné aj na indukciu a do umývačky riadu. Za krátky čas používania sa zatiaľ neprejavili žiadne nedostatky. Systém upínania rukoväte je pevný ale trocha hlučný a vyvoláva obavu či nepoškodí vnútorný povrch panvice. Ku kontaktu však dochádza mimo oblasť kde sa nachádza jedlo.
- Super, sú ľahké, dobre sa s nimi pracuje
- spokojnosť, hrnce rôznej veľkosti, kvalita veľmi dobrá, značku Tefal vrelo odporúčam
Kvalita .
- Za tu cenu super
Najlepšie panvice, aké som kedy mala…objednala som viac produktov a všetky TOP kvalita!
- pekný dizajn, kvalitné
- Super materiál. Radosť variť.
Blaumann BL-3174 6 ks
Pridané: 2. apríla 2023
(naposledy upravené 2. apríla 2023)
Zakúpený v i-domacepotreby.sk
- Super hrnce
- ľahko sa udržiava, dá sa použiť aj v rúre, nepripaľuje sa, pokrievka má malý otvor na vypúšťanie pary a vďaka nemu nehrozí vykypenie :-)
Sadu som sa rozhodla dokúpiť po veľmi dobrých skúsenostiach s panvicami, ktoré som si postupne všetky kúpila a tak som vymenila komplet všetky hrnce
Zobrazujem 281 - 300 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...25 Ďalšie »