Najnovšie recenzie zo sekcie Súpravy riadu
spokojnosť
Sporák, rúra zaberie málo miesta. Rúčka ktorá sa dá prekladať je perfektná
- Tovar nekvalitný a hrdzavé.
Som spokojná, pouzivam uz dávno, lebo 1 ks uz mám. Este plánujem kupovat
Overené a spokojnosť
- super sada kvalita
- účelné a pekné
Na moje prekvapenie rúčky nepalia. Pekný dizajn a praktické veľkosti.
Produkty by som bom odporucala 40-60% neviem fakt ta komunikacia reklamacie je desna. Tam je nejaky problem. lebo fakt som mala rozbity riad, cakala som osobnejsi pristup, o neviem to posudit ci su tam kompetentni ludia na reklamaciach.
Mam viacero produktov od tejto znacky od zapekacich mis panvic nozov az po hrnce a som velmi spokojna neprihara jedlo v nich lahko sa umyvaju a netreba davat do jedl tolko oleja odporucam kazdemu
Dobre sa v nich varí
vynikajúce nepriľnavé hrnce, jedinou chybičkou je, že pália úchyty
Blaumann BL-1031 12 ks
Milan Kuzma
Pridané: 13. februára 2022
(naposledy upravené 15. marca 2022)
Zakúpený v i-domacepotreby.sk
- Čo ma prekvapilo že držiaky na hrncoch boli studené aj pri dlhodobom ohreve.
S tymto dom spokojna
- Tenke nieje to hrubostenny riad
- Som spokojný
dobra ponuka tovaru, dobre ceny.
- Označenie litráže na vnútornej strane hrncov, vyzerajú kvalitne.
Manželka je s nimi zatiaľ maximálne spokojná ale ich životnosť preverí až čas. Za tú cenu je to výborná sada.
Som veľmi spokojná s výrobkami Berlingerhaus. Všetci doma sme si vaše výrobky obľúbili, veľmi dobre sa v nich varí a sú aj veľmi krásne.
- Cedenie pomocou pokrievky
- Odmerka vo vnútri hrncov
- Vhodné pre všetky typy sporákov
Používame ich cca. 2 týždne a zatiaľ vyzerajú super.
Máme doma indukčnú varnú dosku a predchádzajúce antikorové hrnce sa nám doslova rozpadli. Po čase začali odpadávať dná od hrncov.
Hľadali sme nejaké hrnce na indukciu ale nechceli sme zas míňať nehorázne peniaze za sadu hrncov ktoré chcú iný výrobcovia. Tieto sa nám celkom pozdávali a cena bola tiež dobrá. Vychytávky typu: Cedidlo na pokrievke a vylievacie okraje sú len veľkým plusom.
Zobrazujem 481 - 500 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 24 [ 25 ]