Najnovšie recenzie zo sekcie Súpravy riadu
- Spokojny
- Max spokojný
- Som veľmi spokojná jedlá nepriharajú ,riady sú ľahko udrziavatelne
- V danej cenovej kategórii - dostatočne hrubé dno
- Uška nepália ❤️❤️ dajú sa chytiť
- Hrnce čosi vážia
- Pôsobia veľmi dobre za danú cenu, sú pekné
- Indukčné
- Pokrievky sedia na viaceré hrnce naraz (kompatibilné)
- Najväčší hrniec by mohol byť väčší aspoň 6-8 l (nevadí, dokúpime)
- Bočné steny trochu tenšie, no vôbec to nevadí (z domu som zvyknutý na vyše 30 ročné Zepter hrnce ktoré už sú iná váhová/cenová/kvalitatívna kategória - dnes by som musel dať minimálne 800€ za konkurenčné hrnce totožnej kvantity a kvality)
Podobné hrnce ako z Ikei, škoda toho objemu.
Kiež by to aj tieto hrnce zvládli ďalších 30rokov.
Tieto hrnce su skvele,maju nadhernu farbu,peknucky dizajn a vyhodou je,ze sa daju velmi dobre umyvat.Prisli krasne zabalene v krabici.Velmi pekne Vam dakujem.Anka
su super
- Výhoda
- kvalita
- hrnce po prvom použití skorodovali
- nedávala som ich ani do umyvačky riadu
nestihla som odskúšať celú sadu. V jednom hrnci som pripravovala kyslú kapustu a hrniec skorodoval. ďalší hrniec sčernal. Neodporúčam. Našťastie reklamácia prebehla veľmi dobre. Po zaslaní reklamačného dokladu+ fotky, som nemusela celú sadu posielať. Vyhodila som ich a boli mi vrátené peniaze.
Bezkonkurencna cena, velkost akurat , hlavne ak mate malu domacnost
- zatial nepoužité
Vyhovujúca veľkosť, úchyty ktoré mi nepopalia ruky, zaistenie pokrievky
dosť veľké úchytky na pokrievkach, inak vcelku - zatiaľ vyhovujúce.
Hrnce pekné ako som očakával dobre sa v nich robí neprichytáva sa tam nič presne ako ich opisujú
- Dizajn
- Vhodné na indukciu
- Kvalitný materiál
- Rôzne veľkosti hrncov
- Pokrievky v balení
Sada je super. Kúpil som ju hlavne kvôli tomu, že hrnce sú vhodné na indukčnú dosku. V inej recenzii som videl, že niekto uviedol ako mínus kovové rúčky, ktoré sú vraj pri varení horúce. Túto recenziu môžem len vyvrátiť, lebo aj keď je hrniec plný vriacej vody, tak rúčky sa stále dajú bez problému chytiť aj holou rukou. Neviem síce, či sa to na plynovom sporáku nespráva inak. Pri indukčnej doske je to bez problému.
Veľmi pekný moderný dizajn,voda v hrnci rýchlo zovrie,mäso ani zelenina sa nepripaĺujú,panvica je tiež super,stačí minimum tuku,riad som zatiaĺ umývala len ručne,ide to ľahko a nezostávajú fľaky.
Príslušenstvo-obracačka funguje perfektne,vďaka zvláštne tvarovanej rukoväti sa po odložení mastná časť nedotýka podkladu,sama stojí, naberačka na cestoviny je fajn, naberačka na polievku má pre mňa trochu netradičný tvar,treba sa s ňou naučiť narábať.
- mam co som chcel :-)
- vyzerajú dobre, ešte sme v nich nevarili, neviem posudiť
- Dobre hrnce, solidne prevedenie
Odporucam s kovovou pokrievkou.
Zatim nemuzu moc hodnotit mam to par dni, uvidim za pul roku ci rok.
Zatim to vypada pekne, spracovani neni zle.
Uvidim jak dlouho vydrzi barva a mramorovy vnitrek. Mam zlatou barvu.
Jinak dobra cena, krasny vzhled.
Zobrazujem 401 - 420 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Ďalšie »